Kök

Tips som hjälper dig till drömköket

Funderar du på att skapa det där drömköket du alltid har drömt om? Tar du hjälp av oss så har du alla möjligheter att lyckas. Vi har kompetensen och kan erbjuda köksinredning från de mest högkvalitativa varumärkena. Alltid skräddarsytt och med närmast obegränsade valmöjligheter.

Ibland kan det vara svårt att välja hur man ska tänka när det är dags att bygga det ultimata drömköket. Skåp eller lådor? Ska bänkskivan vara i trä eller granit. Ska du ha handtag i köket eller inte. Det finns många funderingar när man ska sy ihop det bästa köket. Här är några saker du kan tänka på innan du börjar med planeringen.

Hitta rätt bänkskiva

Här finns det många aspekter att fundera på. Material, design, slitstyrka, hur mycket underhåll behövs. Hos oss hittar du exklusiva bänkskivor ett flertal material och designer. Oavsett om du vill ha en modern, ren stil eller en med rustikt gammaldags så hittar du rätt bänkskivor hos oss.

Välj rätt lucka

Köksluckor har en förmåga att binda ihop ett rum och alla luckor har sina speciella egenskaper beträffande design, pris och underhåll. Hos oss kan du välja köksluckor i specialmått och skräddarsy ditt eget kök.

Med eller utan handtag?

Handtag i ett kök måste vara funktionella samtidigt som de passar din stil. Oavsett om du vill ha knoppar, bygelhandtag, greppspår, långa handtag eller skålhandtag så kan du hitta rätt hos oss.

Vitvarorna har betydelse

Kyl, frys och spis har stor betydelse för ett kök. Även i ett designat kök ska det vara roligt och funktionellt att vara och verka i. Inbyggda eller fristående vitvaror är ett val som har stor betydelse för känslan i ett kök.

Skräddarsydda, exklusiva kök